Dec 22, 2009

PARAGON 202 @ Bandar Putra Permai

 e
Dear all buyer of nice home paragon202,

Selamat datang and welcome !!!

Disini saya mengucapkan ribuan tahniah kepada buyers yg sewaktu dengan saya kerana memiliki rumah yg pergh....marvellous home ever buy in my life."PARAGON 202"









Saya tak pernah sekali2 dapat tercapai akalku tuk membeli rumah tahun ni (Jun 2009) but rezki Tuhan nak bagi cepat...xbleh tolak.. ALHAMDULILLAH SYUKUR!!





Insyaallah dalam bulan Jun/Ogos 2010, akan dapat kunci paragon202.. Betul tak???(baru dapat kunci on 1st Oct 2010) tapi sebelum check in tu mgkin ada beberapa perkara yg perlu dipikirkan dan ambil kira jugak kan antaranya:

1. Wiring...lamp, fan...
2. Color wall n so on....
3. Kitchen Cabinet....
4. Interior design...sofa baru, dining baru...
5. Grill pintu...
5. Macam2 lagi laa.....

So....disini bleh kite share any info about this kind perkara... mane la tahu u'all survey mane2 kedai ke or ade contact nak buat KC, Grill n so onn.......
_________________________Progress___________________________________________________







pic di ambil pada 9hb mei 2010

6 comments:

  1. haloooo.....hye all...kindly need ur assistant to get the info.. thanks all.

    ReplyDelete
  2. asyik delay jee....boring tul laa..

    ReplyDelete
  3. nak tanya rumah ni bila siap ye... thanx

    ReplyDelete
  4. actually i nak cari contact buyer kat sini. sbb i ada booking rumah dengan developer ni. tapi dengar rumah lambat siap. boleh tak provide ur contact no for further info... thanx alot

    ReplyDelete
  5. paragon 202 ready for house warming...

    ReplyDelete
  6. Salam..selamat menjadi warga Putra Permai..sertai forum komuniti Bandar Putra Permai di www.putrapermai.net dan dapatkan info terkini kawasan perumahan anda

    ReplyDelete